Колеги от 40 дни обикалям автокъщите и се ровя в интернет в момента на нашия пазар няма 1 читава156цапросто са внесли цялата помия боклуци и кенефи на Европа това го казвам най отговорно гледах над 20 коли на живо ивече съм умопомрачен просто не вярвам че може да има разбити и потрошени коли говорим за цени от 7000- до 11000лв Не знам аз ли не разбирам и съм глупав или нас ни правят на глупаци търговците коя удряна челно коя ужасно занемарена и захабена на коя не иработи климата външни бележки и кусури подпирани и ожулени от вътре с изпочупени пластмаси изтръгнати кабели от колоните и сво бодно висящи празни дупки на местото на колоните и пищялките скъсани тапицерий и дамаски матирали и пукнати фарове и стъкла спукани брони и хил.други съществени забележки и то от видимите а какво ви очаква по двигателя ходовата част климата хидравликата това е хубав сюрприз честито на печелившия Господа дилъри или вносители или как ви е там името и названието не ви ли е срам да петните името и марката АЛФА РОМЕО със внесените от вас амортизирани до дупка с върнати с много хиляди километри километражи с измити външно вътрешно и пастирани коли за ценаот70-100лв зацялата процедура или на вас не ви и дреме дали е АЛФА ВМW или някаква друга кочина според вашите слова за вас това е просто работа от която ще изкарате поредните 800 -3000лв в зависимост от стоиноста на колата но за нас поклонниците и любители на марката АЛФА РОМЕО вие сте срам и пълни п......си защото заради такиви трошляци които се внасят за да им се направи голяма голяма печалба за да може да си покриете разходите за напред Италиянските коли са със много лоша слава много се чупели и т.н така е защото се внасят само амортизирани исчупени и не стопанисвани коли защото ги купуват почти за без пари а тук им искат и майка и баща си Не може кола със забележки с не работеща клима трудно пали това на1 четене на7-8г е колата без да се заглеждам по така взискателно и обстоино ти да и искаш 9400лв не се знае и още кви хубави изненади крие От видяното за тия 15-20 дни съм напълно потресен ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ В тоя момент Алфа156 А междо другото видях само 1 хубава Алфа156JTD 2004г в една автокъща в Дружба май я има и в mobile.bg но цената и е........мисля че беше между 18000-19000лв почти колкото цената на чисто нова ШКОДА ТД със всички екстри Айде до тук бях И да знаете все още си търся156цаJTD не се отказвам от АЛФИТЕ но да е нещо читаво Някой ако има предложение да драсне на ЛСто Айде ЧАО
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не купувай в моментаАлфа156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от valter1968 Покажи съобщениеКолеги от 40 дни обикалям автокъщите и се ровя в интернет в момента на нашия пазар няма 1 читава156цапросто са внесли цялата помия боклуци и кенефи на Европа това го казвам най отговорно гледах над 20 коли на живо ивече съм умопомрачен просто не вярвам че може да има разбити и потрошени коли говорим за цени от 7000- до 11000лв Не знам аз ли не разбирам и съм глупав или нас ни правят на глупаци търговците коя удряна челно коя ужасно занемарена и захабена на коя не иработи климата външни бележки и кусури подпирани и ожулени от вътре с изпочупени пластмаси изтръгнати кабели от колоните и сво бодно висящи празни дупки на местото на колоните и пищялките скъсани тапицерий и дамаски матирали и пукнати фарове и стъкла спукани брони и хил.други съществени забележки и то от видимите а какво ви очаква по двигателя ходовата част климата хидравликата това е хубав сюрприз честито на печелившия Господа дилъри или вносители или как ви е там името и названието не ви ли е срам да петните името и марката АЛФА РОМЕО със внесените от вас амортизирани до дупка с върнати с много хиляди километри километражи с измити външно вътрешно и пастирани коли за ценаот70-100лв зацялата процедура или на вас не ви и дреме дали е АЛФА ВМW или някаква друга кочина според вашите слова за вас това е просто работа от която ще изкарате поредните 800 -3000лв в зависимост от стоиноста на колата но за нас поклонниците и любители на марката АЛФА РОМЕО вие сте срам и пълни п......си защото заради такиви трошляци които се внасят за да им се направи голяма голяма печалба за да може да си покриете разходите за напред Италиянските коли са със много лоша слава много се чупели и т.н така е защото се внасят само амортизирани исчупени и не стопанисвани коли защото ги купуват почти за без пари а тук им искат и майка и баща си Не може кола със забележки с не работеща клима трудно пали това на1 четене на7-8г е колата без да се заглеждам по така взискателно и обстоино ти да и искаш 9400лв не се знае и още кви хубави изненади крие От видяното за тия 15-20 дни съм напълно потресен ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ В тоя момент Алфа156 А междо другото видях само 1 хубава Алфа156JTD 2004г в една автокъща в Дружба май я има и в mobile.bg но цената и е........мисля че беше между 18000-19000лв почти колкото цената на чисто нова ШКОДА ТД със всички екстри Айде до тук бях И да знаете все още си търся156цаJTD не се отказвам от АЛФИТЕ но да е нещо читаво Някой ако има предложение да драсне на ЛСто Айде ЧАО
Какво ти пречи и се обиждаш някой ако ти търси въпросните да речем 18 хиляди лева. И веднага я сравняваш с нова Шкода. Имаш ли идея новата Алфа Ромео 1.9ЖТД 2004 година колко е струвала тогава?
За сравнение виж колко струва една тъпа Шкода Октавия 2004 година с 2.0ТДИ мотора, която е била на цената на Алфата като нова и пак ще продължаваме да си говорим.
п.п. А защо си го пуснал в раздела за Алфа 166, като говориш за 156
п.п.2Току що видях цената на Фабията с приблизително същите екстри (много по-малко) на цена от 27 495.
И ако ми сравняваш Шкода и Алфа ......Last edited by BO; d.m.y г., 12:05.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Първоначално публикувано от valter1968 Покажи съобщение... ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ В тоя момент Алфа156 ...
Ще е рязала дърво преди това или ще е насрана и захабена.
Последно гледах едно Гранде Пунто - около 50 000 км, някъде края на 2005г. беше. Вътре половината бутони бяха изтъркани, дори един почти липсваше - все едно някой го беше чоплил с нокът, изтъркан и захабен скоростен лост и т.н. Все едно колата е над 10г. и 500 000 км
В България се вкарват само гробници и понеже (без да обиждам никой) доста хора спизат от Москвич, им се виждат като новиВсички са яко намазани със силикон, за да лъщи като великденско яйце и да не се виждат захабените и мръсни детайли.
Трябва да се въоръжиш с много търпение и да обикаляш докато излезе твоята бъдеща кола.sigpic
Comment
-
Леле този търси морал в автоджамбази. Винаги ще те преметнат въпроса е КОЛКО ще те изпързалят. Ти какво искаш автоджамбаза да пази реномето на марката АР хахахахахахаха. Звучи като виц. Винаги има по нещо читаво на пазара, но трябва да си кажем, че и има хора, които си мислят, че колата трябва да е като чисто нова. Е, няма как да стане това."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
И аз като търсих моята беше същата работа преди 6, 7 месеца. Къде ли не ходих и все някви безподобни кенефи. Най-очарован останах в Пловдив и Стара Загора. Там имаше най-много попадения. В Пловдив имапе една къща дето явно джамбазите си подбираха колите много добре, защото нямаше една лоша кола при тях. Всичките им изглеждаха като нови. Но като цяло положението е трагично.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Не се отчайвай, колега, ще ти излезе късметът! но си напълно прав за джамбазите, че са кретени. Като търсих моята 155 попадах все на осрани отвсякъде коли, а на километража пише 150 000 км. Тази, която накрая купих, е на 270 000 а салонът е като нов. прави си изводите.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ами и преди година положението беше такова, аз взех моята с нЕкои външни забележки, ама като цяло си е добра,със всички екстри, работещи, не придирях много.Общо взето кола си купих за около 4 дни, за толкова и апартамент преди години-също сполучливо, да чукам на дърво, никога не съм обикалял много .Харесваш, гледаш взимаш, все излиза нещо читаво.
Трябва естествено късмет, но и решителност, а не прекалено назладнисване /както би казала баба ми/ .
Иначе тая нова шкода "с всички екстри" е някоя малмощна фабия, а екстрите не ги коментирам, но съм почти сигурен че няма кожен салон и лети джанти. Не бих си взел никога нова кола до 20-25 хиляди, винаги ще предпочета една Алфа на старо за тия пари, освен ако няма да я ползвам като такси де.Last edited by fred; d.m.y г., 12:40.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Абе в крайна сметка на всички ни е ясно,че 156-ците 98,99 година са на около 300 000 че и повече км,особено дизелите.Ето защо като взимаш такава кола трябва да си готов да дадеш около 2 бона отгоре,след като я купиш.И да не очакваш да изглежда като нова.156 1.8 TS
Comment
Comment